اقامت دائم بعد از تحصیل

/
/
/
اقامت دائم بعد از تحصیل

کار بعد از تحصیل و اقامت دائم در کانادا

Post-Graduation Work Permit یکی از روشهای اخذ ویزای کار کانادا بعد از تحصیل می باشد. تحصیل در کانادا، اخذ ویزای کاری کانادا را برای دانشجویان تسهیل می نماید و همچنین در پی آن کار بعد از تحصیل در کانادا و ویزای کار کانادا به اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه های مهاجرتی ختم می شود. دانشجویانی که موفق به گذراندن دوره تحصیلی خود در کانادا شده اند می تواند از طریق اخذ مجوز کار بعد از تحصیل در کانادا، در این کشور زندگی کنند.کار بعد از تحصیل در کانادا به دانشجویانی که با مجوز تحصیلی در کانادا تحصیل کرده اند، این امکان را می دهد که ضمن ماندن و کسب تجربه کاری، از این امتیاز استفاده کرده و پس از مدتی از طریق برنامه مهاجرت تجربه کانادایی اکسپرس اینتری اقدام به اخذ اقامت دائم کانادا نمایند. مدت زمان مجوز کار در کانادا بعد از تحصیل به اندازه طول دوره تحصیلی و یا حداکثر برای سه سال می تواند باشد.

شرایط مورد نیاز مجوز ویزای کار بعد از تحصیل کانادا:

  • فارغ التحصیلی که در گذشته دانشجو تمام وقت کانادا بوده و دوره تحصیلی (دوره تحصیلی باید حداقل 8 ماه باشد) خود را با موفقیت به پایان رسانده باشد.
  • فارغ التحصیل یکی از مراکز آموزشی عمومی نظیر، دانشگاه، کالج
  • فارغ التحصیل از مراکز آموزشی خصوصی (کالج یا دانشگاه) که همانند قوانین و استاندارهای دانشگاههای عمومی عمل می کند.
  • فارغ التحصیل از موسسات خصوصی کانادا که توسط حکم و قانون استانی مجاز به دادن گواهی می باشد (تحصیل در رشته ای در این موسسات که آن رشته تحصیلی توسط استان مربوطه تایید شده، مورد تایید می باشد و رشته های دیگری از این موسسات که مورد تایید استان نمی باشد مورد تایید نمی باشد.)
  • فارغ التحصیل متقاضی کار؛ بعد از تحصیل در کانادا، باید حداکثر در90 روز بعد از دریافت گواهی اتمام دوره تحصیلی اقدام به درخواست مجوز کار بعد از تحصیل نماید.
  • متقاضی کار بعد ار تحصیل در کانادا باید در هنگام درخواست مجوز کار دارای مجوز تحصیل معتبر باشد.

 

در موارد زیر دانشجو شرایط لازم برای کار بعد از تحصیل کانادا رانخواهد داشت :

  • تحصیل در دوره هایی که کمتر از 8 ماه باشند.
  • تحصیل بیشتر از شش ماه اما بصورت ناپیوسته
  • تحصیل در برنامه بورسیه تحصیلی کشورهای مشترک المنافع کانادایی (Global Affairs Canada (GAC
  • تحصیل در برنامه ای که از سوی دولت کانادا و توسط GAC تامین میگردد.
  • داشتن بودجه از GAC
  • شرکت در برنامه تحصیلی بورسیه کانادا-شیلی
  • شرکت در برنامه تحصیلی بورسیه کانادا-چین
  • تجصیل در دوره های آموزش از راه دور از خارج از کانادا و یا داخل کانادا
  • از قبل مجوز کار بعد از تحصیل توسط دوره تحصیلی دیگری دربافت کرده باشید.

دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاههای کانادا بعد از اخذ ویزای کار بعد از تحصیل در کانادا، با توجه به امتیازهایی که از طریق تحصیل و کار در کانادا کسب می نمایند می توانند از طریق برنامه های زیر جهت اخذ اقامت کانادا اقدام نمایند.

  • برنامه اسکیل ورکر فدرل
  • برنامه تحربه کار کانادایی CEC

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کار بعد از تحصیل و اقامت دائم کانادا با هایپر ویزا تماس حاصل فرمایید.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

سبد خرید شما خالی است.